Jogi nyilatkozat

Minden jog fenntartva!

A https://artfood.hu/ oldalon megjelenő egyéni, eredeti jellegű tartalom, azaz a fényképészeti alkotás, a szöveges és egyéb tartalom, azok elrendezése, logó és más ábra szerzői jogi oltalom alatt áll.

Amennyiben az oldalunkon található bejegyzés másként nem jelöli, a védelem alatt álló tartalom szerzői vagyoni jogainak jogosultja az Artfood Kft.

Előzetes írásbeli engedély nélkül engedélyezzük például a következő módokon történő felhasználást:

  • Az elérési út (link) bemásolásával (megosztással) az eredeti, hiánytalan és módosítás nélküli tartalom külön engedély nélkül is többszörözhető., amennyiben az nem sérti jó hírnevünket, tisztességes és törvényes.
  • A bejegyzések letöltések útján történő többszörözhetők, kizárólag a bejegyzések elolvasása céljából.
  • Személyes használatra a bejegyzések kinyomtathatóak, illetve rögzíthetők háttértárolón.

Minden más felhasználás (különösen, de nem kizárólag: a bejegyzések, képek többszörözése, átdolgozása, terjesztése, bármely technikai módszerrel, bármely típusú adathordozóra történő másolása) előzetes írásos engedélyünkhöz kötött, TILOS az engedély nélküli felhasználás.

Írásbeli felhasználási engedély vagy tájékoztatás ezen a címen kérhető: info@artfood.hu

A tilalom nem érinti szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben meghatározott szabad felhasználás eseteit, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott szűk felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.